Dit bijzondere hotel beschikt over restaurant Cristó en Le Bistrôt. In restaurant Cristó staat onze chef Kees Visser met zijn team klaar om voor u een 4,- 5,- of 6 gangen verrassingsmenu te bereiden. We serveren gerechten van hoog culinair niveau waarbij we van tijd tot tijd korte uitstapjes maken naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen.
Le Bistrôt à l‘hotel Mondragon: Bienvenus, entrez messieurs-dames. Zo worden gasten begroet als zijn voet zetten in Le Bistrôt à l‘hotel Mondragon. Naast grote broer restaurant Cristó is deze Parijse bistro een stukje ‘vrai Paris’ in Zierikzee.
Van klassiekers als charcuterie en rillettes tot steak tartare en canard à l’orange, het is tout hier aanwezig. Maar ook een salade met geitenkaas en Iberio ham, een zacht gepeperde uiensoep en entrecote-frites.
Op tafel strak wit linnen en fonkelend glaswerk. Op de kaart Franse topper aan betaalbare wijnen, veel ook per glas. Maar ook onze ‘coups de coeur’ van klassieke Bordeaux en wulpse Bourgognes.
Zachte muziek op de achtergrond, de bediening in lange witte sloven. Een pan mosselen doet wonderen voor de geur. De chefs op de achtergrond aan het werk, ’s avonds zorgt schemering buiten voor extra sfeer binnen.
Of u voor alleen een hoofdgerecht komt, voor een charcuterie-XXL, of voor het met € 29,50 vriendelijk geprijsde driegangen menu, vous êtes la bienvenue! Welkom in Le Bistrôt, welkom bij ons.
Le Bistrôt is dagelijks geopend voor de lunch van 12.00 tot 15.00 uur en voor het diner van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur.
Reserveren (m.n. voor het diner en in weekenden) is noodzakelijk, er zijn slechts 20 couverts beschikbaar.
Meer dan voortreffelijk hotel-restaurant.
Mooie golfbaan met teleurstellende, wat slordige service.